You are here:

Admels Online A- merk Netwerk


De mediaconsumptie verandert en is meer multiscreen en mobiel. Verdienmodellen wijzigen en de media wereld wordt tegelijkertijd transparanter en complexer. Admels helpt merkeigenaren sinds 2001 met het genereren van leads op korte termijn en het vergroten van merkbekendheid op (middel-) lange termijn.

Een merkeigenaar wil als adverteerder communicatieve en verkoop doelen tegelijk behalen. Impact, Bereik en contactfrequentie met de doelgroep als ook een minimaal aantal bezoekers. Met Admels werkt display banner, mobile, social en video advertising samen met radio en of televisie commercials. Hiermee bent u gegarandeerd van een aantal bezoekers op uw website. Een adverteerder die voor een maand een seizoen of het hele jaar bezoekers, leads of inschrijvingen wil genereren, worden alleen kwalitatieve media, met redactionele content, ingezet. Media A-Merken waarmee u als adverteerder geassocieerd wilt worden.

Een campagne wordt online Run of Network (RON) ondersteund. Met ingezet in twee premium netwerken wordt vijftig procent in uw doelgroep bereikt. De inspanningsverplichting voor de vertoningen liggen in het netwerk. U betaalt voor elke bezoeker die op de landingspagina van uw website of webshop komt. Voor elke positie in het netwerk wordt op basis van de doorklikratio (CTR) in combinatie met de bieding, de waarde van de campagne bepaald voor die specifieke positie. Dit kan al voor €0,55.

Wij zijn dus geen productiehuis, van websites/ banners of affiliate of search engine bureau. Admels is een groeimethode die op korte termijn leads genereert en op middellange termijn van bedrijfsnamen, merknamen maakt.

Klanten Verleiden
Online ondersteund met Radio en Televisie campagnes levert winstgevende groei op. In 2001 zijn we hiermee gestart met FlectionDirect.nl. Via social media en met online netwerken waar in een kwalitatieve en redactionele omgeving, een umfeld waar uw merk thuishoort, verleiden we consumenten.

Klanten Verleiden

Online ondersteund met Radio en Televisie campagnes levert winstgevende groei op. In 2001 zijn we hiermee gestart met FlectionDirect.nl. Via social media en met online netwerken waar in een kwalitatieve en redactionele omgeving, een umfeld waar uw merk thuishoort, verleiden we consumenten.