Hoeveel kost een offerte- of informatieaanvraag?
Al uw offerteaanvragen zijn gratis en geheel vrijblijvend. Er zijn geen kosten verbonden bij het zoeken naar de juiste Leveranciers via Aircotest.

Mag ik rechtstreeks contact opnemen met de Leveranciers die ik geselecteerd heb?
JA! De leveranciersgegevens worden u direct per email doorgestuurd zodra uw offerte- of informatieaanvraag is goedgekeurd. U bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de leveranciers die u gekozen hebt.

Ben ik verplicht om met één van de geselecteerde Leveranciers een contract te sluiten?
NEE! Nadat u de offerte(s) van de Erkende Aircotest Leverancier(s) ontvangen hebt, bent u er geheel vrij in om hier wel of niet op in te gaan. U kiest geheel zelf en onafhankelijk voor de leverancier die het best aansluit bij uw behoeften en eisen.

Worden alle offerteaanvragen geaccepteerd?
NEE!. De diensten van Aircotest zijn uitsluitend bedoeld voor beslissers die werkzaam zijn bij ondernemingen en bedrijven in het Midden- en Kleinbedrijf gevestigd in Nederland. Daarnaast kunnen handelaars, ambachtslui, mensen met een vrij beroep, verenigingen en overheidsinstellingen een beroep doen op Aircotest. Aansluitend is Aircotest verplicht om elke offerte- of informatieaanvraag te controleren in opdracht van onze Erkende Leveranciers. Aircotest kan om die redenen bepaalde aanvragen weigeren. Mocht dit het geval zijn dan wordt u, in alle gevallen, direct hiervan per e-mail geïnformeerd.

Kan ik zelf een offerteaanvraag annuleren of wijzigen?
Natuurlijk! U kunt op elk moment van mening veranderen. Wij stellen het zeer op prijs wanneer u Aircotest hier zo snel mogelijk van op de hoogte brengt! U kunt contact opnemen met het Aircotest per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat wij direct onze leveranciers kunnen informeren.

Hoe wordt Aircotest vergoed?
Aircotest is niet afhankelijk van één Erkende Aircotest Leveranciers. Geselecteerde en erkende Aircotest leveranciers vergoeden Aircotest voor de bemiddeling van potentiële afnemers door Aircotest. De vergoeding is tevens afhankelijk van de diverse verschillende communicatie- en marketingacties die door Aircotest gebruikt en ingezet worden naar de gebruikers toe. Dit is een garantie voor de Aircotest gebruikers zodat zij compleet onafhankelijk hun leverancierskeuze kunnen bepalen.